Plan uw intake

Plan uw intake

Droge ogen – De intake

Droge ogen brengt een hoop klachten met zich mee. Wat de oorzaak van uw droge ogen kan zijn leest u hier. Hierin vindt u meerdere oorzaken van de afwijking of disfunctionaliteit van de meibomklieren. Daarnaast vindt u hier ook het een en ander omtrent de misopvatting dat droge ogen direct toe te schrijven is aan te weinig traanvocht.

Om u een optimaal behandelresultaat te bieden maken wij gebruik van een uitgebreide intake. Deze intake duurt samen ongeveer 30 minuten. En zorgt ervoor dat uw oog volledig wordt doorgemeten en alle eigenschappen van uw oog bekend zijn alvorens de behandeling wordt uitgevoerd. Tijdens het vooronderzoek worden uw ogen door middel van verschillende methodes onderzocht:

  • Auto refractie, hierbij wordt het scherpstel vermogen van uw ogen gemeten.
  • Tonometrie, hierbij wordt de oogdruk gemeten.
  • Spleetlamp onderzoek voor het voorste gedeelte voor het oog.
  • Antaris onderzoek omtrent de stabiliteit van de traan.
  • Nibut, de tijd dat de traan op het oog blijft liggen
  • Infrarood meibomkliertjes
  • Fluor, but, staining

Plan uw intake

026-4459168

arnhem@drogeogenspecialist.nl

Nog niet zeker of u in aanmerking komt? Bekijk het hier.

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op

Evaluatie en behandelplan

Nadat de bovenstaande onderzoeksmethodes zijn uitgevoerd worden de resultaten van het vooronderzoek geanalyseerd. Tijdens de evaluatie bespreekt u samen met één van onze droge ogen specialisten de resultaten van het vooronderzoek. Wanneer blijkt dat u in aanmerking komt voor de behandeling zal dezelfde specialist uw persoonlijk behandelplan met u doornemen. Hierbij wordt meer duidelijkheid geven omtrent de behandeling en de desbetreffende nazorg. Het is mogelijk om direct een afspraak in te plannen.

Bekijk onze bedrijfsvideo