Plan uw intake

Droge ogen behandeling

Op zoek naar een droge ogen behandeling?

Een effectieve droge ogen behandeling bij de droge ogen specialist. Bij de droge ogen specialist maken we gebruik van een revolutionaire behandeling. De Intense Pulsed Light behandeling. Door middel van een krachtig en nauwkeurig IPL-apparaat wordt er een evenredige energietoediening toegepast. Dit bestaat uit pulsen (drie lichtflitsen per pulse). Door de evenredige toediening van de pulsen is er geen sprake van energiepieken. Op deze manier vormen er geen bijwerkingen of energiedalen die de behandeling beïnvloeden. De huid wordt tijdens de behandeling gekoeld met een unieke SopphireCool technologie. Met IPL behandelen we de oorzaak, niet de symptomen.

Vul vragenlijst in

Effect van een IPL-behandeling

De Intense Pulsed Light behandeling is al vanaf 2013 succesvol uitgevoerd als droge ogen behandeling in Nederland. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van twee apparaten, de Luminus M22 en de E-Eye van E-Swin. Het verschil tussen deze twee apparaten is dat de Luminus in totaal 30 tot 40 pulsen per behandeling uitvoert en de E-Eye 10 pulsen per behandeling. Een groot verschil lichtflitsen per behandeling wat ook zichtbaar is in het resultaat. Om deze reden zijn we dan ook overgestapt op de Luminus M22. Gemiddeld zien we bij 90% van onze behandelingen een duidelijke verbetering in de traanstabiliteit. De symptomen van droge ogen zijn duidelijk verminderd. Vermindering van irritaties in de ogen zijn 12 tot 24 maanden merkbaar.

Wanneer een droge ogen behandeling

Droge ogen brengen veel vervelende klachten met zich mee. Door middel van een droge ogen behandeling kunnen deze klachten merkbaar verminderd worden. Om vast te stellen of u daadwerkelijk droge ogen heeft zal er eerst een intake plaatsvinden. Ten tweede wordt er gekeken naar de Fitzpatrickschaal, waarin de zes verschillende huidtypes worden doorgenomen. Benieuwd of u in aanmerking komt voor een IPL-behandeling? Vul dan de vragenlijst in of neem contact met ons op!

droge ogen behandeling

Lees hier of u in aanmerking komt voor onze behandelingen