Plan uw intake

In aanmerking komen

Droge ogen vragenlijst:

Tijdens deze vragenlijst wordt er een score berekend, deze score is een makkelijke tool om u inzicht te geven of er een behandeling mogelijk is tegen uw droge ogen. Hoe hoger de score hoe erger de droogte is.

Vergeet niet alle vragen (12 stuks) in te vullen anders valt er geen score te bereken.


Bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Zodra u op de knop bereken score klikt wordt uw totaal score berekend, met een bijpassend advies.Komt u in aanmerking voor IPL-behandeling?

Droge ogen brengt een hoop klachten met zich mee. Door middel van de IPL-behandeling van de Droge Ogen Specialist kunnen deze klachten op een effectieve manier worden verholpen. Of u in aanmerking komt wordt door middel van twee factoren bepaald. Ten eerste zijn de resultaten uit de intake erg belangrijk voor de voorzetting van de behandeling. Ten tweede de Fitzpatrickschaal waarin de zes verschillende huidtypes worden doornomen, inclusief de kenmerken van de huidtypes met betrekking tot de reactie op de zon.

De eisen op basis van de Fitzpatrick schaal

Tijdens de IPL-behandeling komt er vrij veel energie vrij. Om ervoor te zorgen dat deze energie de juiste plek bereikt mag er niet te veel pigment in de huid zitten. Anders wordt er te veel energie opgenomen in de huid zelf, in plaats van in de te behandelende weefsels. In het schema hieronder staat de Fitzpatrick schaal voor verschillende huidtypes. Onze IPL-behandeling is alleen effectief voor personen met een maximale huidtype van vier. Voor mensen met huidtypes 5 of 6 is de IPL-behandeling helaas niet beschikbaar, maar deze kunnen wel door ons begeleid worden.

Voor verdere uitleg kunt u de afbeelding hieronder van de Fitzpatrick schaal raadplegen.

droge ogen specialist

Bekijk onze bedrijfsvideo